Lelkünk laboratóriuma
Ajánlók
Dr. Máté Gábor
A család ereje
Ragaszkodj a gyermekeidhez!
Dr. Máté Gábor és a dr. Gordon Neufeld pszichiáter egyesült erővel elemzik korunk egyik legégetőbb problémáját, miszerint a kortársak egyre inkább átveszik a szülők szerepét gyermekeink életében.
Dr. Máté Gábor
A sóvárgás démona
Ismerd meg a függőségeidet!
Tanulhatunk bármit a drogosoktól? Tudjuk egyáltalán, közülünk hányan szenvedélybetegek? A munkamániát még most is gyakran erénynek tekintjük, az alkohol-, nikotin- vagy internetfüggőség, a szex- vagy vásárlásmánia, az étkezési zavarok a normális társadalomban sem ritka jelenségek.
Dr. Máté Gábor
Szétszórt elmék
A figyelemhiány zavar új gyógymódja
Népbetegség a figyelemzavar és a hiperaktivitás? Vagy csak a gyerekek szenvednek tőle? Honnan ered és hogyan gyógyítható? A világhírű magyar lélekgyógyász nemcsak magát tartja figyelemzavarosnak, de három gyermekét is hiperaktív figyelemzavarral diagnosztizálták.
Dr. Máté Gábor
A test lázadása
Ismerd meg a stresszbetegségeket
A rák, a szenvedélybetegségek, sőt majd minden krónikus betegség visszavezethető a gyermekkori negatív élményekre és azok életünkre, viselkedésünkre és egészségünkre gyakorolt hatására - vallja a magyar származású, világhírű tudós, dr. Máté Gábor.
A világhírű magyar orvos új módszereket kínál a hiperaktivitással, függőségekkel, stresszbetegségekkel küzdő páciensei számára. Műveit a tengerentúlon és hazánkban is olvasók tömegei tanulmányozzák, akik hozzá hasonlóan hisznek abban, hogy az elme, a tudat, a lélek egészsége nem választható el a test egészségétől.