Ajánlók
Háborús évek
Emberek, akik hadat üzentek a sorsnak, amikor úgy tűnt, a remény lassan szétesik, és átadja helyét a kiábrándulásnak és végül a halálnak. Szerzők, akik más és más utakat jártak be a háború traumáinak feldolgozásához. A pokol, ahol olyan intenzív a sötétség, amelyből nem sokan képesek kitalálni, ők mégis megtették ezt – leírták a leírhatatlant.
Lelkünk laboratóriuma
A világhírű magyar orvos új módszereket kínál a hiperaktivitással, függőségekkel, stresszbetegségekkel küzdő páciensei számára. Műveit a tengerentúlon és hazánkban is olvasók tömegei tanulmányozzák, akik hozzá hasonlóan hisznek abban, hogy az elme, a tudat, a lélek egészsége nem választható el a test egészségétől.
Gyerekkel vagyok!
Maradj összeszedett azokban a pillanatokban is, amikor gyermeked épp nem az. Fedezd fel azokat a módszereket, amelyek segítségével a határokat szeretettel és tisztelettel húzhatod meg, a megvesztegetés vagy a büntetés eszközei nélkül.
On The Spot Books
Az On The Spot Books Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotóinak új könyvsorozata! 2021-ban Robin Lim Gyermekágy és Dan Buettner A hosszú élet titkai és A hosszú élet ízei című könyvek jelennek meg